Aan een universiteit hoort er natuurlijk ook gestudeerd te worden. Omdat we als student inspraak hebben in de structuur van de opleiding, is het niet meer dan normaal dat onze sudentenvertegenwoordigers jullie op de hoogte te houden van wat er allemaal gaande is. Dit gebeurt door het beschikbaar maken van de verslagen van de POC, IUOC en de OOR-vegaderingen. Mocht je vragen hebben bij 1 of ander onderwerp, of mocht je een idee hebben over de opleiding hoe dat het beter zou zijn. Aarzel dan niet om de onderwijsverantwoordelijke ( Matthias Mesotten ) of een vertegenwoordiger aan te spreken. Wie dit zijn, ontdek je onder de verschillende puntjes.

Sinds kort heeft onze opleiding ook zijn eigen facebookpagina, waar actuele onderwerpen die rechtstreeks met onze opleiding te maken hebben, besproken worden. Ook worden er regelmatig foto's geupload van de verschillende excursies.

Niemand twijfelt er aan dat studeren aan de universiteit niet zo gemakkelijk is. Daarom zorgt de K.U.Leuven zelf voor een dienst speciaal voor studiebegeleiding. Vergeet natuurlijk niet dat er ook medestudenten (van je eigen jaar en zeker ook van hogere jaren) zijn die je graag bijstaan.

Onder deze link vind je nog wat info over ISP, IER, examenregelementen uitgegeven door LOKO.

Omdat de master interuniversitair is, hebben deze een apart examenregelement. Deze bevat zeer interessante info die je zeker eens moet doornemen als masterstudent.

Deze pagina zou natuurlijk niet volledig zijn wanneer een link naar het uurrooster (programmaboek) zou ontbreken. Deze vind je hieronder.

Voor de personen die nog in het 'oude' systeem zitten. Het oude programmaboek met de oude minoren vinden jullie hieronder.

 

Comment (0) Hits: 72210
Schrijf reactie (0 Reacties)